.HOS OSS FINNS ALLA MÖJLIGHETER

URSVIK ENTRÉ

Vår nya eventlokal och restaurang

Med det lilla extra, 10 minuter från Centrala Stockholm. Hörsal för evenemang och presentationer i biosittning för 250 personer och eventlokal för sittande middag 450 personer eller mingel för 800 personer.

Hörsal och mötesrum
Sittande servering och stora möten för 250 personer, med den senaste tekniken till föredrag och presentationer.

Restaurangen
Här äter du en i en miljö som präglas av rymd och ljus. Det finns 450 sittplatser med ett fullt restaurangkök.

Matcafé
Här kan vi ta det mindre eventet eller middagen för max 150 personer.

Vår nya eventlokal och restaurang Med det lilla extra, 10 minuter från Centrala Stockholm. Hörsal för evenemang och presentationer i biosittning för 250 personer och eventlokal för sittande middag 450 personer eller mingel för 800 personer.
Hörsal och mötesrum Sittande servering och stora möten för 250 personer, med den senaste tekniken till föredrag och presentationer. Restaurangen Här äter du en i en miljö som präglas av rymd och ljus. Det finns 450 sittplatser med ett fullt restaurangkök. Matcafé Här kan vi ta det mindre eventet eller middagen för max 150 personer.
RESTAURANGER
Matcafé CHOTTO
Matcafét kommer att ha öppet från frukost till sen eftermiddag. Det blir en naturlig mötesplats för kontoren i huset oavsett tidpunkt. Menyn kommer att vara en blandad internationell meny med influenser från Asien.
Restaurang CHOTTO
I restaurangen kommer vi att servera lunch mellan 11.00-14.00 måndag-fredag. Kvällstid kommer vi att arrangera stora event i lokalen. Fast teknik så som ljud och ljus kommer att finnas på plats.
Se förslag på bordsplacering.
Klicka för större bild.
Kontakta oss gärna på 08-765 09 01 eller maila på info@kalaset.com så visar vi gärna våra lokaler.

Hälsningar Michael och Anders

URSVIK ENTRÉ – FESTLOKAL & EVENT

Rissneleden 110, 174 57 Sundbyberg