Hyr bröllopslokal eller festlokal i Stockholm

Vi hjälper dig hitta den perfekta festlokalen! Vi på Kalaset har ett brett urval av olika spännande och exklusiva lokaler som vi samarbetar med. Allt för att kunna skräddarsy den perfekta lösningen för ert specifika evenemang. Vi erbjuder allt från små mysiga festlokaler med ”hemma hos-känsla” till stora mässhallar för den större festen. Vare sig det är företagsmingel, bröllop, julfest eller konferens kan Kalaset hjälpa er hyra en festlokal för att skapa ett minnesvärt evenemang!

Om våra festlokaler i Stockholm

Vi har samarbeten med festlokaler både på Kungsholmen, Långholmen, Skeppsholmen och i centrala Stockholm. Fantastiska lokalen NO18 har det perfekta läget på Stureplan i hjärtat av Stockholm. Med exklusiva sekelskifteslokaler är det en unik plats att mötas på både för mingel, fest och konferens med plats för upp till 100 sittande och 200 stående personer. Kolskjulet Kastellholmen och Clustret erbjuder spännande och unika festlokaler i Stockholm som passar varje tillfälle och event med plats för 100-150 personer. För det stora mässarrangemanget passar Nacka Strandsmässan perfekt! Det är en mässlokal med dagsljus från tak till fönster. Den kan alternativt släckas ned helt med automatisk mörkläggning. Nacka Strandsmässan är en mycket flexibel lokal där den gamla charmen från tiden som fabrikshall är bevarad. Skyddsrummet är beläget vid Söder Mälarstrand och är en toppmodern lokal för fest och event med en unik atmosfär. Där finns plats för cirka 140 personer sittande och 400 minglande.

Kontakta oss idag för mer information eller en offert. Klicka här, ring oss på 08-765 09 01 eller maila info@kalaset.com

No18

NO18 har det perfekta läget på Stureplan i hjärtat av Stockholm. Med exklusiva sekelskifteslokaler är det en unik plats att mötas på både för mingel, fest och konferens.

Antal gäster: Sittplatser 100 personer
Mingel: 200 personer (Finns flera mingelytor och sköna sittgrupper)
Adress: Birger Jarlsgatan 18
Övrigt: Konferensmöjligheter med full teknisk utrustning.
Hemsida: www.no18.se

 

Tändstickspalatset

Stockholms kanske mest klassiska affärsadress?! Efter en del renovering och väldigt mycket kärlek är Tändstickspalatset åter en plats för viktiga samtal och stora beslut.

Antal Gäster: Sittplatser 100 personer
Mingel: I loungen på övervåningen kan vi arrangera stående mingel med soffgrupper för upp till 80 personer.
Adress: Västra Trädgårdsgatan 15
Övrigt: 7 olika konferensrum med personlig stil. I mötesrummen finns plats för 4 till 37 personer, i auditoriet Kreugersalen sitter upp till 60 personer bekvämt.
Hemsida: www.tandstickspalatset.se

Kulturfyren

Kulturfyren är en kreativ mötesplats på Skeppsholmen, i hjärtat av Stockholm.

Antal gäster: 2 lokaler med upp till 100 personer
Adress: Skeppsholmen, Slupskjulsvägen 26A
Hemsida: http://kulturfyren.se/

Pålsundet Matsal

En festlokal med stor uteplats alldeles intill vattnet. Med sitt centrala läge i Stockholm har du nära till det mesta och det är lätt att ta sig hit. Inomhus ryms upp till 80 personer men detta går att utöka till 126 personer genom att använda en del av terassen. Pålsundet Matsal är en utmärkt lokal för ditt bröllop, du som söker en unik och minnesvärd miljö.

Antal gäster: Sittplatser: 80 personer men detta går att utöka till 130 personer genom att använda terassen.
Mingel: 150 personer
Adress: Långholmen, Mälarvarvsbacken 2-4
Hemsida: http://www.palsundetsmatsal.se/

AGA- Pontonen

AGA pontonen är en charmig och personlig lokal som ligger mitt i Stockholms innerstad med sitt centrala läge på strandvägen, ett stenkast från storstadens puls. När ni kommer innanför dörrarna är ni alldeles för er själva, bara båtarna som tuffar förbi utanför fönsterna.

Antal gäster: Sittning: 80 personer
Mingel: 100 personer.
Adress: Strandvägskajen 21
Hemsida: http://www.sjoochland.se/

Öppet Hav

Arrangerar helthetslösningar inom äventyr i stockholms skärgård, året om! Varför inte kombinera konferens med lite spännande aktiviteter?

Antal gäster:
Sittning: 60 personer
Mingel: 100 personer
Adress: Sjövillan Hus 208 Kastellholmen
Hemsida: http://www.oppethav.se/

Galleri Wetterling

Ett Galleri som erbjuder middagar och företagsmingel.

Antal gäster:
Sittning: 80 personer
Mingel: 150 personer
Adress: Kungsträdgårdsgatan 12
Hemsida: http://www.wetterlinggallery.com/

Kungliga Borgen

På sagolika Kungliga Borgen firar du allt som är värt att firas. Stort som smått, där de lyckats skapa en modern plats som är inspirerad av sitt kungliga arv. Varmt men elegant – lekfullt men stilrent.

Antal gäster:
Sittning: 70 personer, med tält 300 personer
Mingel: 100
Adress: Gärdet, Greve von Essens väg 37
Hemsida: http://kungligaborgen.com/

Nacka Strandsmässan

 

Vackert fylld mässlokal med dagsljus från tak till fönster. Kan alternativt släckas ned helt med automatisk mörkläggning. Varje pelare är utrustad med eluttag. Detta är en mycket flexibel lokal där den gamla charmen från tiden som fabrikshall är bevarad.

Antal Gäster:
Sittande: 1200 personer
Mingel: 2000 personer
Adress: Augustendalstorget 6
Hemsida: http://www.nackastrandsmassan.se/

Lavalhallen

Här finns lokalerna för det stora företagsevenemanget till den lilla företags konferensen. Man kan även ha Bröllopsfesten, Disputitionsmiddagar, kick offer, Högtidsdagar m.m.

Antal Gäster:
Sittning: 300 personer
Mingel: 700 personer
Adress: Gustaf de Lavals Torg 8
Hemsida: http://www.lavalhallen.se/

Telefon: 08 – 765 09 01 pixEmptypixEmpty| pixEmptyE-post: info@kalaset.com