Hyr bröllopslokal eller festlokal i Stockholm

Vi hjälper dig hitta den perfekta festlokalen! Vi på Kalaset har ett brett urval av olika spännande och exklusiva lokaler som vi samarbetar med. Allt för att kunna skräddarsy den perfekta lösningen för ert specifika evenemang. Vi erbjuder allt från små mysiga festlokaler med ”hemma hos-känsla” till stora mässhallar för den större festen. Vare sig det är företagsmingel, bröllop, julfest eller konferens kan Kalaset hjälpa er hyra en festlokal för att skapa ett minnesvärt evenemang!

Om våra festlokaler i Stockholm

Vi har samarbeten med festlokaler både på Kungsholmen, Långholmen, Skeppsholmen och i centrala Stockholm. Fantastiska lokalen NO18 har det perfekta läget på Stureplan i hjärtat av Stockholm. Med exklusiva sekelskifteslokaler är det en unik plats att mötas på både för mingel, fest och konferens med plats för upp till 100 sittande och 200 stående personer. På Fjärilshuset Haga Ocean kan man njuta av känslan att vandra bland fritt flygande fjärilar i stora tropiska växthus. Här kan ni kombinera ert evenemang med en dag av unika och roliga aktiviteter. Kolskjulet Kastellholmen och Clustret erbjuder spännande och unika festlokaler i Stockholm som passar varje tillfälle och event med plats för 100-150 personer. För det stora mässarrangemanget passar Nacka Strandsmässan perfekt! Det är en mässlokal med dagsljus från tak till fönster. Den kan alternativt släckas ned helt med automatisk mörkläggning. Nacka Strandsmässan är en mycket flexibel lokal där den gamla charmen från tiden som fabrikshall är bevarad. Skyddsrummet är beläget vid Söder Mälarstrand och är en toppmodern lokal för fest och event med en unik atmosfär. Där finns plats för cirka 140 personer sittande och 400 minglande.

Kontakta oss idag för mer information eller en offert. Klicka här, ring oss på 08-765 09 01 eller maila info@kalaset.com


No18

NO18 har det perfekta läget på Stureplan i hjärtat av Stockholm. Med exklusiva sekelskifteslokaler är det en unik plats att mötas på både för mingel, fest och konferens.

Antal gäster: Sittplatser 100 personer
Mingel: 200 personer (Finns flera mingelytor och sköna sittgrupper)
Adress: Birger Jarlsgatan 18
Övrigt: Konferensmöjligheter med full teknisk utrustning.
Hemsida: www.no18.se

 
Tändstickspalatset

Stockholms kanske mest klassiska affärsadress?! Efter en del renovering och väldigt mycket kärlek är Tändstickspalatset åter en plats för viktiga samtal och stora beslut.

Antal Gäster: Sittplatser 100 personer
Mingel: I loungen på övervåningen kan vi arrangera stående mingel med soffgrupper för upp till 80 personer.
Adress: Västra Trädgårdsgatan 15
Övrigt: 7 olika konferensrum med personlig stil. I mötesrummen finns plats för 4 till 37 personer, i auditoriet Kreugersalen sitter upp till 60 personer bekvämt.
Hemsida: www.tandstickspalatset.se
Klara Strand

I Stockholms city, väntar en inspirerande miljö på dig och ditt möte. I den stora matsalen med den imponerande takhöjden kan det dukas upp till fest för upp till 220 personer  Här finns också smakfullt inredda mötesrum i varierande storlekar.

Antal Gäster
Matsalen: sittplatser: 220 personer, 140 personer om man endast använder piazzan.
Mingel: 150 personer
Adress: Klarabergsviadukten 90
Övrigt: Tillgång till 10 olika konferensrum som är smakfullt inredda i varierande storlek med plats för upp till 100 personer.
Hemsida: http://lundqvist-lindqvist.se/
Usine-Poche 36

Mitt på centrala Södermalm hittar du Usine, med unikt inredda och inspirerande lokaler för ett lyckat möte. Med en stor variation och utsökt mat kan man inte annat än att vara nöjd. Tillsammans med Usine kan vi skapa en paketlösning efter just ditt/ert behov och önskemål.

Antal gäster: sittplatser: middag 36 personer mingel: 250 personer
Adress: Södermalsallén
Övrigt: Usine har möjlighet att ta emot från 4-150 personer i nyrenoverade ljusa fräscha lokaler. Med modern teknik mitt på centrala Södermalm är dem det självklara valet för alla konferensgäster.
Hemsida: www.usine.se
Meetingroom

 

Meeting Room ligger i ett spännande område i utveckling och huserar i en gammal industrilokal som tidigare använts för tillverkning av krut och tobak. Vi erbjuder en helhetslösning med ett löfte om effektiva möten och minnesvärda events. Den minimalistiskt coola miljön kan användas helt exklusivt vilket ger utrymme för kreativitet, personlighet och interaktion.

Antal gäster: Sittplatser: 150 personer
Mingel: 500 personer
Adress: Kungsholmen, Alströmergatan 20
Hemsida: www.meetingroom.se
Kulturfyren

Kulturfyren är en kreativ mötesplats på Skeppsholmen, i hjärtat av Stockholm.

Antal gäster: 2 lokaler med upp till 100 personer
Adress: Skeppsholmen, Slupskjulsvägen 26A
Hemsida: http://kulturfyren.se/
Pålsundet Matsal

En festlokal med stor uteplats alldeles intill vattnet. Med sitt centrala läge i Stockholm har du nära till det mesta och det är lätt att ta sig hit. Inomhus ryms upp till 80 personer men detta går att utöka till 126 personer genom att använda en del av terassen. Pålsundet Matsal är en utmärkt lokal för ditt bröllop, du som söker en unik och minnesvärd miljö.

Antal gäster: Sittplatser: 80 personer men detta går att utöka till 130 personer genom att använda terassen.
Mingel: 150 personer
Adress: Långholmen, Mälarvarvsbacken 2-4
Hemsida: http://www.palsundetsmatsal.se/
AGA- Pontonen

AGA pontonen är en charmig och personlig lokal som ligger mitt i Stockholms innerstad med sitt centrala läge på strandvägen, ett stenkast från storstadens puls. När ni kommer innanför dörrarna är ni alldeles för er själva, bara båtarna som tuffar förbi utanför fönsterna.

Antal gäster: Sittning: 80 personer
Mingel: 100 personer.
Adress: Strandvägskajen 21
Hemsida: http://www.sjoochland.se/
Öppet Hav

Arrangerar helthetslösningar inom äventyr i stockholms skärgård, året om! Varför inte kombinera konferens med lite spännande aktiviteter?

Antal gäster:
Sittning: 60 personer
Mingel: 100 personer
Adress: Sjövillan Hus 208 Kastellholmen
Hemsida: http://www.oppethav.se/
Fjärilshuset

På Fjärilshuset Haga Ocean får du uppleva naturens under. Njut av känslan att vandra bland fritt flygande fjärilar i stora tropiska växthus. Kombinera ert evenemang med en dag av unika och roliga aktiviteter.

Antal gäster:
Sittning:
400 personer
Mingel: 600 personer.
Adress: Haga Trädgård
Hemsida: http://fjarilshuset.se/
Aurora-Fjärilshuset

På Kungliga ägor i Hagaparken finns nu en ny eventlokal. Aurora är ett helt nyrenoverat växthus med det lilla extra.

Antal gäster:
Sittning: 350 personer
Mingel: 500 personer.
Adress: Haga Trädgård
Galleri Wetterling

Ett Galleri som erbjuder middagar och företagsmingel.

Antal gäster:
Sittning: 80 personer
Mingel: 150 personer
Adress: Kungsträdgårdsgatan 12
Hemsida: http://www.wetterlinggallery.com/
Kungliga Borgen

På sagolika Kungliga Borgen firar du allt som är värt att firas. Stort som smått, där de lyckats skapa en modern plats som är inspirerad av sitt kungliga arv. Varmt men elegant – lekfullt men stilrent.

Antal gäster:
Sittning: 70 personer, med tält 300 personer
Mingel: 100
Adress: Gärdet, Greve von Essens väg 37
Hemsida: http://kungligaborgen.com/
Nacka Strandsmässan

 

Vackert fylld mässlokal med dagsljus från tak till fönster. Kan alternativt släckas ned helt med automatisk mörkläggning. Varje pelare är utrustad med eluttag. Detta är en mycket flexibel lokal där den gamla charmen från tiden som fabrikshall är bevarad.

Antal Gäster:
Sittande: 1200 personer
Mingel: 2000 personer
Adress: Augustendalstorget 6
Hemsida: http://www.nackastrandsmassan.se/
Lavalhallen

Här finns lokalerna för det stora företagsevenemanget till den lilla företags konferensen. Man kan även ha Bröllopsfesten, Disputitionsmiddagar, kick offer, Högtidsdagar m.m.

Antal Gäster:
Sittning: 300 personer
Mingel: 700 personer
Adress: Gustaf de Lavals Torg 8
Hemsida: http://www.lavalhallen.se/
Telefon: 08 – 765 09 01 pixEmptypixEmpty| pixEmptyE-post: info@kalaset.com