front01a
Nya öppettider: Tisdag – Lördag kl:17.00 – 23.00 | Söndag – Måndag Stängt |  Boka på: 08-26 99 10

Boka Bord

Snabbt och enkelt via vår onlinebokning.

Meny

Under Augusti månad hänvisar vi till vår Facebook för meny.   FaceBook


banner


Kalaset Corner – en mysig restaurang lokalt i Bromma

Förutom vår cateringverksamhet driver vi också en restaurang i Bromma. Kalaset Corner är en mysig lokalkrog med meny på griffeltavla som ändras efter årstid och säsong och vad vi har för råvaror just vid ditt besök. Exempelvis så hittar du till förrätt Kalix löjrom med hackad rödlök, gräslök och creme fraiche som serveras med råraka, eller sotad lax med enokisallad, sesamfrön, japansk soja och wasabimajonäs. Till huvudrätt exempelvis Rödvinsbrässerad Oxkind med kantareller, sidfläsk och potatispuré eller en härlig het chokladdoftande chili på högrev med Chipotle-creme fraiche, avocado, ljummen grönsakssalsa och grillat surdegsbröd. Vi har fullständiga rättigheter och serverar gärna olika kaffedrinkar, vin, öl, cognac, whisky och andra drycker som läsk och mineralvatten. Vi tycker att det är viktigt att alla i familjen ska få äta bra mat och för de minsta så serverar vi barnportioner av alla våra maträtter. Utöver vår meny på griffeltavlan erbjuder vi hängmörat kött med olika tillbehör. Varje dag har vi även en tavla med fiskrätter och säsongens härliga råvaror.

Vi satsar på bra högklassiga matvaror, närproducerat och prisvärt. Och allra viktigast – att det är gott och att du blir mätt! I vår restaurang får du vällagad mat och ett personligt och varmt bemötande från vår personal. Maten tillagas av vår kock i ett kök som är öppet ut mot restaurangmatsalen så att du kan se din mat tillagas och förberedas. Kom till oss och låt oss pyssla om dig med utsökt god mat och strålande service!

Take Away från vår restaurang Kalaset Corner

Vi erbjuder också Take Away från Kalaset Corner. Ring 08-26 99 10 för att beställa eller besök oss på Rörläggarvägen 27-29 i Bromma.


Öppettider:

Tisdag-Lördag
Öppet kl: 17.00 – 23.00
(köket stänger 22.30)

Söndag – Måndag
Stängt

Boka bord:

Tele: 08 – 26 99 10

(Tryck 2:an i växeln)

corner@kalaset.com

FaceBook

Hitta till oss:
Kalaset Corner
Rörläggarv. 27-29 BROMMA